paisajismo Barcelona

Empresa

Sobre Cal Tino

Una empresa de serveis de jardineria i paisatgisme compromesa amb tu.

La nostra experiència i formació ens permet oferir un servei d'alta qualitat, amb un assessorament tècnic i professional i amb una aposta clara per a la innovació i el respecte amb el medi ambient, on el més important és assolir la seva satisfacció i la dels seus.

Des dels nostres orígens, l’any 2007, el nostre principal objectiu és oferir el nostre capital humà i la nostra capacitat tècnica al servei dels nostres clients, per a que puguin gaudir d’un espai de tranquil·litat i oci a casa seva o en zones públiques.

Esperit Cal Tino

L’esperit Cal Tino és una manera d’entendre la nostra professió, una manera d’implicar-se en la nostra tasca per tal d’assolir l’èxit i el compliment de les expectatives que els nostres clients dipositen en nosaltres.

Ens esforcem per sensibilitzar al client de la importància d’implantar una jardineria respectuosa amb el medi ambient, controlant el racionament de rec, escollint plantes autòctones, tècniques de poda mínima, tractaments fitosanitaris… tot per aconseguir la màxima eficiència del teu jardí.

 

Aquest esperit es fonamenta en una sèrie de valors que constitueixen els pilars bàsics de la nostra cultura corporativa:

  • Professionalitat: El nostre principal actiu és el nostre capital humà.
  • Proximitat: Només atenent des de la proximitat podem satisfer les necessitats del client.
  • Eficiència: Ser eficient és obtenir el màxim resultat amb el mínim cost.
  • Compromís: Compromís amb l'excel·lència.
  • Confiança: La confiança amb el client, clau per a l'èxit.

Compromís amb la millora constant

Des de Cal Tino volem convertir-nos en una empresa referent dintre del sector de la Jardineria i el Paisatgisme, on el tracte proper i constant, d’una banda, i la contínua formació dels nostres professionals, de l’altra, suposin trets determinants per a que els clients confiïn en nosaltres i sàpiguen que el seu jardí es troba en bones mans.